Ședințe individuale de Psihoterapie

Durata unei ședințe de Psihoterapie individuală este de 50 min iar costul este 200 RON/ședință. Psihoterapeuții își rezervă dreptul de a-și stabili tariful propriu și personalizat pentru serviciile de terapie, în funcție de mai mulți factori inclusiv situația materială a clienților.  Acest aspect se discută și se stabilește în prima interacțiune. De asemenea, puteți regăsi prețuri diferite pe platformele/ la clinicile la care psihoterapeuții activează, acest lucru rezultând din colaborarea părților respective.

flag, lgbt, gay-1184117.jpg

Dacă sunt lucruri ce țin de identitatea sexuală, identitatea de gen, te aștept cu drag într-un cadru sigur în care să discutăm. Și prin intermediul Asociației Accept (organizaţie neguvernamentală de drepturile omului din România care apară şi promovează drepturile LGBT,) am fost și sunt alături de persoanele care se confruntă cu astfel de situații și care doresc un spațiu cu acceptare pentru a discuta despre ele. 

Aspectele cele mai importante putem tinde să le ținem ascunse mult timp iar ele ulterior să înceapă să ne afecteze. Îmi doresc ca în cabinetul meu să fie un loc pentru ca ele să poată fi împărtășite și ulterior reintegrate, așa cum este nevoie să se întâmple. 

thinker, thinking, person

ALTCEVA? AI O CURIOZITATE?

Ai doar o întrebare/ curiozitate și crezi că te-aș putea ajuta? Scrie-mi ori în formularul de Contact de aici sau pe Facebook și povestim. 🙂 

TIMP PENTRU M̶I̶N̶E̶ TINE.

Orice ai alege,  fă ca timpul pentru tine să fie unul bine investit. Fă tot ce faci cu toată inima și amintește-ti de tine. 

 

Cu drag,

Oana.

Read in another language »
Scroll to Top