Ședințe individuale de Psihoterapie

Durata unei ședințe de Psihoterapie individuală este de 50 min iar Psihoterapia de cuplu 90 min. Psihoterapeuții își rezervă dreptul de a-și stabili tariful propriu și personalizat pentru serviciile de terapie, în funcție de mai mulți factori inclusiv situația materială a clienților. Acest aspect se discută și se stabilește în prima interacțiune.

Consultanță

Pentru alte proiecte de consultanță / colaborare (Resurse Umane, Dezvoltare Organizațională, L&D, proiecte de educație pe partea de Psihologie) vă stau la dispoziție pe adresa hello@oanatudor.ro. 

rings, wooden rings, intertwined

Voluntariat

Dacă ai sub 30 ani, te confrunți cu diverse situații negative și nu îți poți permite servicii de specialitate, poți beneficia de servicii gratuite pe platforma respiro.ro. Dacă nu îți e comod să suni/ să vorbești cu cineva, poți scrie un mesaj și un terapeut va prelua întrebarea ta. 

thinker, thinking, person

ALTCEVA? AI O CURIOZITATE?

Ai doar o întrebare/ curiozitate și crezi că te-aș putea ajuta? Scrie-mi ori în formularul de Contact de aici sau pe Facebook și povestim. 🙂 

TIMP PENTRU M̶I̶N̶E̶ TINE.

Orice ai alege,  fă ca timpul pentru tine să fie unul bine investit. Fă tot ce faci cu toată inima și amintește-ti de tine. 

 

Cu drag,

Oana.

Read in another language »
Scroll to Top